0

Su cesta está vacía

Verificación del volante - para servicio

Puede verificar la unidad utilizando el siguiente formulario. 

Le pedimos que brinde información concreta y completa. Todos los campos son, por lo tanto, obligatorios. Podemos ayudarlo mejor con esta información.
Tómese un momento para leer toda la información correctamente. En general, esto no llevará más de 10 minutos.

Cuando haya enviado el formulario, recibirá una confirmación en la pantalla. Puede suponer que le responderemos dentro de las 48 horas en días hábiles. En el improbable caso de que esto lleve más tiempo. Entonces siempre puede contactarnos, estaremos encantados de ayudarle.

 

*voor garantie aanvragen hebben wij een copy aankoopnota nodig van een erkende dealer.

U heeft aangegeven dat u problemen ervaart bij met de aandrijving van de Space Scooter.

Wij kunnen samen met uw hulp excact het probleem localiseren, Als u de Space Scooter bij de hand heeft kunt u onderstaande punten controleren. Vink dan AUB aan wat in uw specifieke geval de conclusie is.

*Denkt u goed om uw kleren en handen, de ketting staat op spanning en er worden smeermiddelen gebruikt welke u mogelijk niet uit uw kleding kunt krijgen.

Voor de volgende test moet u de ketting heel even van de tandwielen halen. Het makkelijkste is om bij het voorste tandwiel aan de rechterkant te beginnen. Wanneer de ketting volledig slap hangt en ook naast de achterste tandwielen ligt doet u het volgende:

  •  Houd het achterwiel vast; deze mag niet draaien.
  •  Probeer de achterste tandwielen heen en weer te bewegen. De tandwielen horen één richting vrij te kunnen draaien en de andere richting vast te slaan waardoor de tandwielen het wiel potentieel mee probeert te nemen/aan te drijven.
  • Kan één of beide van deze tandwielen geen enkel kant op bewegen dan is/zijn deze vastgelopen.

Met de antwoorden op deze vragen heb ik een beter beeld van het probleem en kan ik u snel en gericht helpen.

Registrarse