0

Je winkelwagen is leeg

maart 10, 2017 1 Lees tijd

Wij hebben de afgelopen jaren gelukkig heel veel kids met nog veel meer plezier van de Space Scooter zien genieten. Ritjes naar de sportclub, dagelijks naar school óf puur om in de vrije tijd achter alkaar aan te ''Space-Scooteren''. 

Nou krijgen de Space Scooters, helemaal bij dagelijks en intensief gebruik, nogal flinke klappen voor de kiezen.. in weer en geen weer, onder goede en slechte omstandigheden of een ongeluk in een klein hoekje. Helaas komt er dan ook wel eens een defect voor en jammer maar waar.., niet elke papa of mama, buurman of fietsenmaker weet hier meteen een oplossing voor! Wij bij Space Scooter bieden dan ook vanaf dit seizoen een reparatie service. Hierbij worden de kosten zo laag mogelijk gehouden en zal de opknap beurt van uw Space Scooter maximaal zijn! Zo wordt het daadwerkelijke defect/disfunctioneren uiteraard verholpen d.m.v. vervangen of afstellen van onderdelen, wordt er gekeken naar de algehele staat (denk aan nalopen van losse onderdelen of smering aanbrengen daar waar nodig) en eventuele uiterlijke gebruikerssporen die opgeknapt kunnen worden om zo weer uw Space Scooter helemaal op-en-top klaar te maken voor een nieuw ''rij-seizoen'' vol Space Scooter plezier! 

 

Bekijk het aanbod van de reparaties in onze (klik op de link) webshop, informeer per e-mail: support@spacescooter.eu óf telefonisch op 072-8502601.


Inschrijven